معاونت غذا و دارو - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی

green

اخبار و اطلاعیه ها

اخبار معاونت

مدیر دارو و مواد مخدر معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا:

دکتر صفورا محبی گفت: امروزه با افزایش جمعیت، مصرف گیاهان به اشکال مختلف افزایش یافته است و متاسفانه در بیشتر موارد فرآورده های گیاهی بدون محدودیت و یا به عبارتی در کنار درمان های شیمیایی به کار می روند.

وی  افزود: مصرف گیاهان دارویی چنانچه تحت نظر پزشک صورت نگیرد نه تنها کارایی درمانی ندارد بلکه وضعیت بیمار را بدتر هم می کند و یا احتمال دارد گیاهی که فرد مصرف می کند با داروهای شیمیایی وی تداخل داشته باشد.

دکتر صفورا محبی اظهار داشت: گیاهان دارویی که در زیر به عنوان کاهنده فشار خون نام برده می شود، حتما باید زیر نظر پزشک معالج مصرف شود و به این باورغلط که گیاهان دارویی هیچ عارضه ای ندارند خاتمه داده شود زیرا که اگر گیاهی عارضه نداشته باشد اثر هم ندارد.

مدیر دارو و مواد مخدر معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: مصرف برگ بعضی از گیاهان می تواند به کاهش فشار خون کمک کند مانند تره، کلم پیچ ، گل همیشه بهار، کاسنی، شاهی، نعناع، توت سفید، شاتوت، زیتون، جعفری، گلابی، شنبلیله، حنا، عناب.

وی بیان داشت: مصرف دانه گیاهانی همچنین کرفس، کاسنی، هندوانه، گشنیز، خربزه، خیار، هویج، کاهو، ریحان، اسفند، جعفری، خرفه و شنبلیله نیز می تواند در کاهش فشار خون کمک کننده باشد .

دکتر محبی میوه چند گیاه دارویی را به عنوان کاهنده فشار خون عنوان کرد و گفت: میوه زرشک آبی، آلبالو، خیار، سنجد، انجیر، چای ترش، گلابی، سماق وعناب هم کاهنده های خوبی برای فشار خون ذکر شدند.


منبع:وب دا