معاونت غذا و دارو - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی

green

اخبار و اطلاعیه ها

اخبار معاونت

دکتر میترا مهربانی با تاکید بر اینکه کنترل فشار خون در افراد مبتلا به این بیماری باید زیر نظر پزشک صورت گیرد،  افزود: همچنین این بیماران  از مصرف غذاهای دارای سدیم بالا (دارای نمک طعام) باید پرهیز کرد.

 وی ادامه داد: مصرف میوه هایی چون  موز، زردآلو، پرتقال،  انگور، آلو، سبزیجاتی همانند انواع کدو و کلم، جوانه گندم و اسفناج به دلیل املاح مطلوب برای پایین اوردن فشار خون موثر هستند.

  وی در مورد مصرف گریپ فروت در بیماران مبتلا به پرفشاری خون گفت: در صورتیکه داروی خاصی مصرف نمی شود باید مصرف کرد زیرا این میوه با بیشتر داروها تداخل دارویی دارد و باعث بروز سمیت دارویی می شود.

  این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در ادامه گفت:  مصرف کنجد و روغن آن تا حد زیادی بر درمان فشار خون موثر است.

 وی اظهار داشت: برگ های درخت زیتون نیز فشار خون را  پایین می آورد که فراورده دارویی از این برگ در بازار است.

 دکتر مهربانی خاطر نشان کرد: از گل و برگ زالزالک، دانه شنبلیله، پیاز سیر، برگ و ساقه دارواش، ساقه و برگ جعفری، برگ زیتون در سراسر دنیا از جمله ایران فراوده هایی با شکل های دارویی از جمله قرص و قطره تهیه شده که به عنوان کمکی در درمان فشار خون توسط پزشکان استفاده می شود.





منبع:وب دا