نتايج يك مطالعه جديد با بررسي اطلاعات جمع‌آوري شده از 388000 نفر از مردان و زنان 50 تا 71 ساله نشان داده است كه مصرف زياد مكمل‌هاي كلسيمي در روز (1000 ميلي‌گرم) ميان مردان مي‌تواند تا 20 درصد خطر بروز مرگ و مير ناشي از بيماري‌هاي قلبي عروقي را افزايش دهد.

نتايج حاصل از اين گزارش پس از 12 سال پيگيري نشان مي‌دهد كه 7900 نفر از مردان در ميان گروه مورد مطالعه در اثر بيماري‌هاي قلبي عروقي فوت كردند و مصرف مكمل‌هاي كلسيمي در زنان با افزايش خطر  وقوع مرگ ناشي از بيماري‌هاي قلبي عروقي همراه نبوده است.

به گفته محققان هم چنان تحقيقات بيشتري لازم است تا مشخص شود چه تفاوتي بين مردان و زنان درخصوص تشديد بروز بيماري‌هاي قلبي عروقي در اثر مصرف مكمل‌هاي كلسيمي وجود دارد.

گفتني است: با توجه به استفاده وسيع از مكمل‌هاي كلسيم در جامعه براي جلوگيري از پوكي استخوان، اين تحقيق از اهميت ويژه‌اي برخوردار است.

منبع: وب‌دا، به نقل از نشريه جاما اينترنال مديسين