محققان دانشگاه كاليفرنيا با انجام مطالعات خود در مدل حيواني توانستند يك هيدروژل تزريقي جديدي را ايجاد كنند كه مي‌تواند آسيب‌هاي ناشي از حملات قلبي را ترميم كند و به رشد بافت جديد قلب و رگ‌هاي خوني كمك كند.

براساس اين گزارش محققان افزودند: اين ژل بدون نياز به عمل جراحي يا بيهوشي عمومي تنها از طريق يك كانتر تزريق مي‌شود.

نتايج حاصل از اين گزارش ضمن بيان اين كه بيشتر افراد بازمانده از حملات قلبي در نهايت به نارسايي قلبي دچار خواهند شد مي‌افزايد: اين هيدروژن قادراست عضله قلب را احيا كرده و بافت اسكار را در منطقه آسيب‌ديده ناشي از حمله قلبي كاهش داده و از نارسايي قلبي جلوگيري كند.

به گفته محققان يافته‌هاي اين مطالعه يك روش جديد را با حداقل تهاجم براي جلوگيري از نارسايي قلبي پس از حمله قلبي در افراد مبتلا ايجاد مي‌كند و با ايجاد يك راه حل تازه پزشكي براي احيا و ترميم قلب پتانسيل لازم براي بهبود كيفيت و طولاني‌تر شدن زندگي ميليون‌ها نفر از مبتلايان به حمله قلبي را دارد.

منبع:وب‌دا، به نقل از نشريه ساينس ديلي