معاونت غذا و دارو - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی

green

اخبار و اطلاعیه ها

اخبار معاونت

معاون مرکز سلامت محیط و کار؛

مهندس سيد رضا غلامي  ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: براي اطمينان از سلامت آجيل،  بايد مدتي آن را دست نگه داشت و در صورتي كه دست رنگي شد نبايد آن را خريداري كرد زيرا نشان دهنده استفاده از رنگ هاي غير مجاز است.

وی افزود: آجيل‌هايي كه كرم زده باشد، نم يا رطوبت داشته باشد براي خريد مناسب نيست و به طور معمول تخمه هايي که به دست رنگ پس بدهند يا پسته هايي که بيش از حد قرمز باشند، از مصاديق آجيل هاي رنگي، نامرغوب و غيربهداشتي هستند.

مهندس غلامی با بيان اين كه اين كه هموطنان بايد از تهيه انواع آجيل از دست‌فروش‌ها و يا اتومبيل‌هايي كه داخل آن به عرضه انواع آجيل مي‌پردازند،خودداري كنند، تاكيد كرد: بايد آجيل‌ها را از محل‌هاي مشخص، مراكز آجيل‌فروشي ثابت و داراي مجوز آجيل‌فروشي و يا قنادي‌هاي داراي مجوز تهيه كنند.

رييس اداره نظارت بر بهداشت اماكن و مواد غذايي وزارت بهداشت افزود:‌ با وجود اين كه مصرف آجيل هاي بسته بندي شده و داراي تمامي علائم تضمين کننده سلامت کالا، مانند پروانه ساخت، تاريخ توليد و انقضا هنوز در فرهنگ خريد شهروندان جا نيفتاده است، اما خريد اين نوع آجيل، تمامي ملاک هاي يک خريد مناسب را داراست.




منبع:وب دا