در سفرهای نوروزی:

مسئول مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ضمن بیان این مطلب گفت: قطع ناگهانی برخی داروها بیمار را دچار مشکل خواهد کرد و چنانچه دارویی را به صورت مرتب مصرف می کنید، تا پایان تعطیلات و به میزان طول سفر از آن خریداری کنید.

دکتر عبداله ارجمند تاکید کرد:داروی بیماری های قلبی، ضد تشنج، ضد افسردگی، ضد دیابت، چربی خون، اختلالات روانی، برخی داروهای مسکن، هم چنین آنتی بیوتیک ها، از جمله داروهایی هستند که لزوم مصرف مرتب آن ها ضروری است.

بیماران دیابتی انسولین و سرنگ را در طول سفر فراموش نکنند

وی در خصوص بیماران دیابتی توصیه کرد: بیماران دیابتی که انسولین تزریق می کنند، انسولین، دارو و سرنگ برای تمام مدت سفر فراهم نمایند.

ارجمند خاطرنشان کرد:بیماران دیابتی همراه داشتن دستگاه یا نوار کنترل قند خون، هم چنین نبات، بیسکویت و آبمیوه برای کاهش احتمالی قند خون را در طول سفر فراموش نکنند.

منبع:وب دا