معاونت غذا و دارو - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی

green

اخبار و اطلاعیه ها

اخبار معاونت

گروهي از محققان با انجام تحقيقات خود دريافتند مادراني كه در دوران بارداري به ميزان زيادي از تنقلات و غذاهاي ناسالم استفاده مي‌كنند باعث ايجاد تغييراتي در مغز كودكان خود شده و اين تغييرات منجر به آن مي‌شود كه كودكان به خوردن اين نوع غذاها بعداً وابستگي پيدا كنند.

براساس اين گزارش محققان افزودند نتيجه خوردن غذاهاي ناسالم و بي‌ارزش در بارداري اين است كه نوزادان به اپیوییدها، که پس از مصرف غذاهاي حاوي شكر و چربي بالا منتشر مي‌شوند، حساسيت كمتري پيدا كنند و براي داشتن احساس بهتر نياز بيشتري به خوردن اين نوع غذاها حس كنند.

به گفته محققان يافته‌هاي اين مطالعه با دادن اطلاعاتي درخصوص رژيم غذايي مادران در بارداري مي‌تواند اولويت‌هاي ترجيحي خوراك كودكان را تنظيم كرده و خطر ابتلاي آنها به بيماري‌هاي متابوليك را در آينده كاهش دهد.

گفتني است: مصرف غذاهاي سالم و پرهيز از غذاهاي ناسالم يكي از مهمترين مسائل در تغذيه مادران باردار است زيرا جنين از غذاي مادر استفاده مي‌كند، پس در اين دوران مصرف غذاهاي سالم‌تر توسط مادر باعث تكامل بهتر رشد جنين مي‌شود.

منبع:  وب‌دا، به نقل از نشريه فاسب