معاونت غذا و دارو - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی

green

اخبار و اطلاعیه ها

اخبار معاونت

موز به كاهش افسردگي و بهبود خلق و خو كمك مي‌كند.

نتايج يك مطالعه نشان داده است اسيدتريپتوفان موجود در موز ضمن كاهش افسردگي و بهبود خلق و خوي افراد در كاهش سطح استرس نيز بسيار مفيد است.

علاوه بر اين مطالعات نشان مي‌دهد وجود مقادير بالايي از پتاسيم در موز مي‌تواند به كاهش سطوح فشارخون كمك كند كه اين به نوبه خود وقوع تصلب شرايين، حمله قلبي و سكته مغزي را كاهش مي‌دهد.

به گفته محققان يك مطالعه بزرگ ديگر نيز نشان داد احتمال ابتلا به سرطان كليه تا حدود زيادي با مصرف مكرر سبزيجات و ميوه‌ها به ويژه موز كاهش مي‌يابد چرا كه در اين مطالعه زناني كه 4 تا 6 بار در هفته موز مي‌خوردند تا 50 درصد كمتر در معرض ابتلا به اين سرطان قرار گرفتند.

شايان ذكر است: اين ميوه ارزشمند همچنين مي‌تواند در كاهش دردهاي قاعدگي مؤثر باشد.

منبع:وب دا