معاونت غذا و دارو - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی

green

اخبار و اطلاعیه ها

اخبار معاونت

گروهي از محققان با انجام آزمايشات خود دريافتند كلم بروكلي نقش مهمي در كاهش گروهي از سرطان‌ها و نيز بيماري‌هاي قلبي عروقي دارد.

براساس اين گزارش محققان همچنين افزودند: مصرف كلم بروكلي به عنوان يك ماده غذايي امكان ابتلا به سرطان را تا بيش از 2 برابر كاهش مي‌دهد.

نتايج حاصل از اين مطالعه حاكيست تنها در صورتي كه هنگام پخت اين ماده غذايي، آنزيم مهمي در آن به بنام ميروسيناس حفظ شود کلم بروكلي مي‌تواند احتمال وقوع سرطان را در افراد كاهش دهد.

از طرفي نتايج ديگر اين مطالعه مي‌افزايد كلم بروكلي كه سرشار از آنتي‌اكسيدان‌ها، ويتامين C ، كلسيم و ديگر مواد مغذي است مي‌تواند خطر ابتلا به ديابت را نيز كاهش دهد