معاونت غذا و دارو - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی

green

اخبار و اطلاعیه ها

اخبار معاونت

كارشناسان هشدار مي‌دهند كه كمبودهاي تغذيه‌اي توانايي بدن را جهت مبارزه با آنفلوآنزا كاهش مي‌دهند كه در اين ميان علاوه بر شستن مرتب دست‌ها بهره‌گيري از غذاهاي سالم نيز مي‌تواند به عنوان يك سلاح ايمني در برابر اين بيماري عمل كند.

نتايج حاصل از اين گزارش مي‌افزايد منابع پروتئيني شامل غذاهاي دريايي، گوشت بدون چربي، مرغ، تخم مرغ، نخود و لوبيا، محصولات سويا و آجيل‌ها نقشي اساسي در تقويت سيستم ايمني بدن دارند و نيز ويتامين A‌ كه در سيب‌زميني شيرين، هويج، كلم پيچ، اسفناج و غيره وجود دارد با حفظ و سالم نگه داشتن پوست و بافت‌هاي دهان، معده، ريه‌ها و روده از ورود عفونت به بدن جلوگيري مي‌كند.

براساس اين گزارش محققان ضمن بيان اين كه ويتامين C‌ كه در انواع مركبات وجود دارد آنتي‌بادي‌هاي سيستم ايمني بدن را تقويت مي‌كند افزودند ويتامين E‌ نيز كه دريافت آن از طريق دانه‌هاي آفتابگردان، فندوق و بادام و مواد غذايي ديگر مانند اسفناج است يك آنتي‌اكسيدان قويست كه سيستم ايمني بدن را بهبود مي‌بخشد.

به گفته محققان داشتن يك تغذيه صحيح و مطلوب براي واكنش قوي سيستم ايمني بدن جهت دفاع از بدن در برابر آنفلوآنزا ضروريست .