معاونت غذا و دارو - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی

green

اخبار و اطلاعیه ها

اخبار معاونت

نتايج يك تحقيق از توليد يك شير گاو غير آلرژن خبر مي‌دهد. 

 گروهي از محققان نيوزلندي با انجام آزمايشات خود و بهره‌گيري از مهندسي ژنتيك توانستند اقدام به توليد شيري توسط يك گاو نمايند كه ضد آلرژي بوده و پروتئين موجود در شير گاو كه در برخي از افراد باعث ايجاد حساسيت مي‌شود را ندارد.

براساس اين گزارش محققان افزودند: بيش از 90 درصد از سطوح پروتئين لاكتوگلوبولين در شير حاصل كه با مداخله RNA   توليد شده است كاهش يافته است.

به گفته محققان پروتئين بتالاكتوگلوبولين كه برخي ازافراد به آن حساسيت دارند در شير انسان وجود ندارد ولي در شير گاو موجود است.

گفتني است آلرژي به پروتئين شير گاو از شايع‌ترين آلرژي غذايي ميان كودكان است.