مدیر نظارت بر مواد خوراكی آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشكی شهرستان فسا در گفتگو با خبرنگار وب دا ضمن اشاره به افزایش میزان مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی در ایام نوروز اعلام كرد: طرح تشدید نظارت بر واحدهای عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی همانند سال های گذشته در اسفند ماه اجرا می گردد .

مهندس زهرا مجدی افزود:«افزایش مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی در ایام نوروز ، زمینه سوءاستفاده برخی افراد سودجو و بعضا دوره گرد را فراهم می كند كه محصولات آرایشی بهداشتی غیرمجاز و بعضا آسیب زا را با استفاده از عدم اطلاع مصرف كنندگان از عوارض این محصولات با قیمت پایین تر عرضه می كنند.

مهندس مجدی ضمن اشاره به عوارض جانبی استفاده از این محصولات غیر مجاز از جمله التهاب پوست ، تهوع ،‌ جلوگیری از تكامل مغز جنین در زنان باردار  ، میگرن ، سرطان و ... به كلیه مصرف كنندگان محصولات آرایشی و بهداشتی هشدار داد كه محصولات مورد نیاز خود را از فروشگاه های معتبر و از بین محصولات دارای مجوزهای بهداشتی انتخاب نمایند.

وی در پایان افزود:طرح تشدید نظارت بر واحدهای عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی كه از ابتدای اسفند ماه آغاز گردیده در سال آتی نیز ادامه خواهد داشت و با متخلفان و عرضه كنندگان محصولات غیر مجاز برخورد قانونی صورت می گیرد.