کارشناس واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن تبریک فرارسیدن سال نو وایام نوروز توصیه هایی را جهت پیشگیری از برخی مشکلات معمول دارویی درایام تعطیلات عید در رابطه با سامان دهی و مرتب کردن قفسه دارویی نمود و گفت: هنگام بازبینی قفسه دارویی ،حتما به تاریخ انقضای داروها توجه نموده و داروهایی را که تاریخ آنها به پایان رسیده است  را از بسته اصلی خارج نموده ومعدوم نمایید.

زهرا شهاب فرد دررابطه با شربتهای تاریخ گذشته به جز آنتی بیوتیکها تاکید کرد و گفت که آنها را در فاضلاب خالی کرده و شیشه های آنها حتما دور ریخته شود.بهتر است داروهایی که داخل زباله ریخته می شود با مواد دیگر مانند تفاله چای آلوده شوند تا از مصرف اتفاقی آنها توسط انسان و حیوان پیشگیری شود.

شهاب فرد ادامه داد آمپولها وسرنگهای تاریخ گذشته حتما معدوم ودر سطل زباله ریخته شوند و قطره های چشمی هم که ازباز شدن درب آنها یک ماه گذشته است ، دیگر استریل نمی باشند و حتما باید دور ریخته شوند.

وی تاکید کرد داروهایی که هنوز تاریخ انقضا آنها فرانرسیده واستفاده ای هم در منزل ندارند را می توان به مراکز منتخب جمعیت هلال احمر جهت استفاده اهدا کرد.

شهاب فرد در خاتمه گفت: به دلیل اینکه درایام تعطیلات عید دسترسی به داروخانه های روزانه به دلیل تعطیلی آنها مقدور نمی باشد ،بایستی اگر شما یا بستگانتان به دلیل بیماری مزمن ،دارویی را به طور مرتب مصرف می کنید ،مطمئن شوید که داروها را به حد نیاز وتا پایان تعطیلات در اختیار دارید .چرا که بسیاری از داروها مانند داروهای ضد تشنج ،داروهای بیماران قلبی وفشار خونی ،داروهای ضد افسردگی و اختلالات عصبی ،داروهای ضد دیابت و چربی خون وبرخی از داروهای مسکن و همچنین آنتی بیوتیکها را باید مرتب و سر ساعت مصرف کرد و قطع ناگهانی آنها ،بیمار را دچار مشکل خواهد کرد.