معاونت غذا و دارو - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی

green

اخبار و اطلاعیه ها

اخبار معاونت

مدیر نظارت بر مواد خوراكی آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشكی شهرستان فسا در گفتگو با خبرنگار وب دا اعلام كرد:با توجه به افزایش مصرف محصولات خوراكی آشامیدنی بالاخص محصولات قنادی در ایام نوروز و افزایش حجم تولید این محصولات در ایام پایانی سال ، طرح تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی شهرستان از اوایل اسفندماه سال جاری آغاز شده است.

مهندس زهرا مجدی افزود:در طی اجرای این طرح ضمن بازرسی از كلیه واحدهای تحت پوشش از محصولات تولیدی آنها نمونه برداری و آزمایش صورت می گیرد.همچنین شرایط  فنی و بهداشتی و مواد اولیه محصولات تولیدی مورد ارزیابی قرار می گیرد و در صورت هرگونه تخلف و عدم مطابقت با استانداردهای مربوطه با واحدهای متخلف به شدت برخورد خواهد شد.