دكتر مسعود كیمیاگر متخصص تغذیه با بیان این مطلب گفت:تب لاغری، امروزه در جامعه فراگیر شده و همه درباره آن صحبت می‌كنند واقعیت آن است كه لاغرشدن و لاغری یك فرآیند درازمدت است.

وی با بیان این که شرایط باید برای لاغرشدن مهیا باشد و این شرایط مستلزم برنامه‌ریزی قبلی است، افزود:بهترین شیوه استاندارد كه همه باید به یاد داشته باشند، این است كه طی یك ماه سه تا چهار كیلوگرم لاغر شوند.اگر بپذیریم كه نباید بیش از سه تا چهار كیلوگرم در ماه لاغر شویم، دیگر بی‌تاب نمی‌شویم و می‌دانیم كه پروسه‌ای بلندمدت را باید پشت سر بگذاریم.

استاد دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی تصریح کرد:برای لاغرشدن نیازمند مشورت با یك مشاور متخصص هستیم رژیم هر شخص با اشخاص دیگر متفاوت است، بخصوص آن كه اینترنت منبع معتبری برای تهیه یك رژیم غذایی نیست.

وی یادآور شد:پزشك بر اساس عادات غذایی و شرایط جسمانی هر فرد و با توجه به اندازه قد او نوع و نحوه رژیم را تعیین می‌كند اگر مثلا قد شخصی 165سانتی‌متر باشد و70كیلوگرم وزن داشته باشد، ده كیلو اضافه‌وزن او باید طی سه ماه كم شود.

دکتر کیمیاگر با تأکید بر این که برای لاغرشدن راه میانبری وجود ندارد، گفت: برای كم‌كردن وزن باید وقت بگذارید. یعنی برای لاغرشدن حذف هیچ وعده غذایی صحیح نیست و نتیجه‌ای مثبت از آن نمی‌توان گرفت راه لاغری از عطاری، قرص و پودرهایی كه تبلیغ می‌شود، نمی‌گذرد.