معاونت غذا و دارو - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی

green

اخبار و اطلاعیه ها

اخبار معاونت

کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی , ضمن هشدار به مصرف زیاد نمك در كشور گفت: نمك یكی از مواد مورد نیاز برای سوخت و ساز مواد غذایی در بدن، انتقال پیام های عصبی و كاركرد صحیح عضلات است و این ماده به مقدار محدود مورد نیاز بوده و مصرف متعادل آن لازم است.

سعیده معانی افزود: مصرف نمك زیاد كلسیم را از استخوان جدا می كند و باعث دفع آن از ادرار می شود و به همین دلیل باعث نازك شدن و پوكی استخوان می شود.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ارتباط بین مصرف زیاد نمك و افزایش فشار خون به ویژه در افرادی كه سابقه خانوادگی فشار خون بالا دارند، به طور قطعی ثبت شده است.

معانی با اشاره به این كه افزایش فشار خون، خطر سكته مغزی یا حمله قلبی را افزایش می دهد، بیان كرد: كاهش مصرف نمك، باعث كاهش فشارخون بالا می شود و اگر افراد همیشه به مقدار كم نمك مصرف كنند با افزایش سن دچار فشار خون بالا نخواهند شد.