معاونت غذا و دارو - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی

fdo3

معاونت غذا و دارو - دانشگاه علوم پزشکی فسا

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید و بسته بندی مواد غذایی 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید كننده آب معدنی

حداقل ضوابط تاسیس کارخانجات صنایع آرایشی و بهداشتی

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده فرآورده های شیری پروبیوتیک

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری كارخانجات تولید كننده انواع روغن های گیاهی خوراكی و مارگارین

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرایند شده

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده آبمیوه ، نكتار،نوشابه میوه ای بدون گاز،شربت و كنسانتره

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید كننده اسانس،عرقیات و عصاره های گیاهی

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید كننده انواع خمیراك(پاستا)

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید كننده انواع فراورده های گوشتی

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید كننده حلوا ارده

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید كننده خشکبار

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید كننده روغن خوراكی خام گیاهی

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید كننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی و نظام مدیریت ایمنی فرآوری و بسته بندی چای

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع آدامس

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع آرد غلات و حبوبات

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع تافی و آبنبات

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع سبزیهای تازه ،خشک و منجمد

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع شکلات و فرآورده کاکائویی

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع شیر و فرآورده های لبنی

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع فرآورده های آردی به غیر از محصولات پاستا

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع فرآورده های سیب زمینی و غلات

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده فرآورده های تخم مرغ

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده فرآورده های کنسروی و نیمه کنسروی

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده نمک طعام

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده  فرآورده های یخی 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید كننده یخ خوراكی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی ادویه و چاشنی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی بهره برداری و تاسیس آبمیوه جات  سبزیجات صیفی جات , شربت و کنسانتره

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری واحدهای فرآوری پسته

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده خاک رنگبر(بتونیت) در فرآیند تصفیه روغن های خوراکی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده قند و شکر

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نوشیدنی مالت

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده و مصرف کننده ظروف پلیمری به منظور بسته بندی روغن های خوراکی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده ژلاتین خوراکی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبار های مواد غذایی ،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی مواد غذایی فرآیند شده.pdf

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید كننده انواع سركه