رديف |
عنوان دوره آموزشي |
مدت زمان |
تاريخ برگزاري |
نام مدرس |
1 |
مباني تشريح الزامات و مستندسازي و آشنايي با تغييرات ايزو 22000 در سال 2018 |
6 ساعت |
22 / 8 / 98 |
دكتر حميدرضا طباطبايي |
2 |
روغن ها و چربي هاي مورد استفاده در صنايع غذايي و روش هاي كاهش اسيدچرب ترانس در صنعت غذا |
6 ساعت |
29 / 8 / 98 |
دكتر محمدتقي گلمكاني |
3 |
آشنايي با انواع تقلبات در صنايع غذايي |
6 ساعت |
13 / 9 / 98 |
دكتر محمدهادي اسكندري |
4 |
اصول مديريت پسماند در صنايع غذايي |
6 ساعت |
27 / 9 / 98 |
دكتر محمدرضا سمايي |
5 |
آشنايي با مواداوليه بسته بندي در صنايع غذايي |
6 ساعت |
11 / 10 / 98 |
دكتر درنوش جعفرپور |