معاونت غذا و دارو - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی

تماس با ما

 

 

رديف

عنوان دوره آموزشي

مدت زمان

تاريخ برگزاري

نام مدرس

1

مباني تشريح الزامات و مستندسازي و آشنايي با تغييرات ايزو 22000 در سال 2018

6 ساعت

22 / 8 / 98

دكتر حميدرضا طباطبايي

2

روغن ها و چربي هاي مورد استفاده در صنايع غذايي و روش هاي كاهش اسيدچرب ترانس در صنعت غذا

6 ساعت

29 / 8 / 98

دكتر محمدتقي گلمكاني

3

آشنايي با انواع تقلبات در صنايع غذايي

6 ساعت

13 / 9 / 98

دكتر محمدهادي اسكندري

4

اصول مديريت پسماند در صنايع غذايي

6 ساعت

27 / 9 / 98

دكتر محمدرضا سمايي

5

آشنايي با مواداوليه بسته بندي در صنايع غذايي

6 ساعت

11 / 10 / 98

دكتر درنوش جعفرپور