معاونت غذا و دارو - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی

green

اخبار و اطلاعیه ها

مشاهده کلیه اخبار

فارماكوویژیلانس چیست؟

فارماكوویژیلانس چیست؟ به گزارش  وبدا، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی فسا در خصوص دلایل نظارت پس از ورود دارو به بازار فروش گفت: فارماكوویژیلانس به دانش و فعالیت های مرتبط با ردیابی، ارزیابی، گزارش دهی و پیشگیری از عوارض دارویی یا سایر مشكلات مرتبط با دارو می گویند. هدف ...

تجویز منطقی آنتی بیوتیک ها در کودکان

تجویز منطقی آنتی بیوتیک ها در کودکان به گزارش وبدا، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی فسا در خصوص تجویز منطقی آنتی بیوتیك ها در کودکان گفت: از آنجا كه عفونت ها بالقوه تهدید كننده حیات هستند، آنتی بیوتیك ها وسیله حفظ زندگی بوده و باعث بهبود كیفیت زندگی و افزایش عمر می باشند. اگر آنتی بیوتیك ...

راه های غیر دارویی برای کاهش فشار خون بالا

راه های غیر دارویی برای کاهش فشار خون بالا به گزارش وبدا، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی درخصوص آمار رو به رشد افراد مبتلا به فشار خون بالا گفت: فشار خون در واقع همان نیروی خون است كه بر رگ ها وارد می شود. قلب خون را به درون رگ ها پمپ می كند و به این ترتیب خون در تمام بدن حمل می شود. امروزه ...

آشنایی با مرکز ثبت عوارض ناخواسته دارویی

آشنایی با مرکز ثبت عوارض ناخواسته دارویی به گزارش وبدا معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی فسا درخصوص آشنایی با مرکز ثبت عوارض ناخواسته دارویی و اهمیت فعالیت های این مركز گفت: مصرف ایمن و سالم داروها یك مقوله مهم و اساسی برای پزشكان، داروسازان، پرستاران، مراجع قانونی دارویی، وزارت بهداشت، شركت ...

برگزاری دوره آموزشی جهت واحدهای تولیدی لبنیات سنتی

برگزاری دوره آموزشی جهت واحدهای تولیدی لبنیات سنتی به گزارش وبدا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا، در راستای اجرای مصوبه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان مبنی بر ساماندهی واحدهای تولیدی لبنیات سنتی، به همت معاونت غذا و دارو دوره آموزشی به متصدیان واحدهای مذکور در سالن همایش ...

برگزاری دوره آموزشی نقش نمک در صنایع غذایی و اثرات آن بر سلامت انسان

برگزاری دوره آموزشی نقش نمک در صنایع غذایی و اثرات آن بر سلامت انسان به گزارش وبدا  به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا، دوره آموزشی با عنوان" نقش نمک در تکنولوژی تولید و اثرات آن بر سلامتی انسان" با حضور مسئولین فنی واحدهای تولیدی، در محل سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار گردید. در این ...

خطر مقاومت میکروبی در صورت مصرف آنتی بیوتیک در بیماری آنفولانزا

خطر مقاومت میکروبی در صورت مصرف آنتی بیوتیک در بیماری آنفولانزا به گزارش وبدا معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی فسا با اعلام این خبر گفت: آنفولانزا یك بیماری تب دار حاد و معمولا خود محدود شونده است كه توسط ویروس آنفولانزا ایجاد می شود. این ویروس یك ویروس (RNA) دار است و دارای سه تیپ بزرگ به نام های (A-B-C) می باشد ...